CIFAS | CIFAS Synergy WT 5

CIFAS Synergy WT 5

Na twee jaar ontwikkeling presenteren we vol trots CIFAS Synergy WerkstroomTransacties versie 5. Dè CIFAS add-on voor Exact Synergy waarmee alle soorten transacties zoals in- en verkoopcontracten, inkooporders en -facturen, verkooporders en –facturen volledig naar wens zijn te digitaliseren.

Met een volledig vrij te definiëren werkstroom kunnen de administratieve processen naar de hand gezet worden. Veel meer dan alle voor de hand liggende functionaliteit is standaard beschikbaar, zodat je niet hoeft terug te vallen op additionele triggers, tools, eventmanagers of synchronisatie. Dankzij het geïntegreerde versiebeheer zijn alle mutaties nauwgezet te herleiden.

Interface
WT5 is nu volledig geïntegreerd in Exact Synergy waarmee de look & feel volledig aansluit bij de laatste standaard. Naast uitgebreide functionaliteit is alle relevante informatie bij de hand: autorisatie, alle gewenste transactievelden, layouts, documenten, alle soorten bijlagen, preview-xml, gekoppelde rapportages, de volledige logging, een opmerkingen-tijdlijn, en hyperlinks naar alle gerelateerde stamkaarten en transacties.

Webservices
WT5 heeft een nieuwe krachtbron. Hiermee kan nu ook met webservices gegevensuitwisseling plaatsvinden. Dit geldt zowel voor de in- en export van transacties zoals bijvoorbeeld inkoopboekingen en verkoopfacturen, als ook op veldniveau bij het zoeken naar een grootboekrekening of kostenplaats in de backoffice, of naar een artikel bij een leverancier.

Groeperen boekingsregels
Met WT5 is het eenvoudig om zeer geavanceerde vertalingen toe te passen op de gegevensuitwisseling tussen Synergy en Globe/Financials. Van simpele ‘als-dit-dan-dat’-koppelregels tot het groeperen van Synergy-factuurregels bij het aanmaken van een in- of verkoopboeking in Globe of Financials. Dit is met name wenselijk bij het automatisch aanmaken van een inkoopboeking op basis van bestelregels. Waarom onnodig je financiële grootboek opblazen met een oerwoud aan irrelevante bestelregels?

UBL
UBL, het nieuwe standaardformaat voor het digitaal ontvangen en verzenden van in- en verkoopfacturen, is standaard beschikbaar.

BackgroundTasks
Met de backgroundtasks is het mogelijk om acties automatisch te laten uitvoeren. Een bulkgoedkeuring met een gekoppelde export-actie bijvoorbeeld.

Synergy-WT-Excel-AddIn
“Excel is gewoon heel erg praktisch!” horen wij vaak. Precies! En daarom is het ook wel zo praktisch als je snel gegevens uit de Synergy-database naar Excel kunt overhalen en met de nodige aanpassingen weer terug kunt schrijven in de Synergy-database. Zo kunnen bijvoorbeeld budgetten vanuit Excel rechtstreeks in Synergy als WerkstroomTransactie worden aangemaakt of bijgewerkt. Na de autorisatie in Synergy door de verschillende budgethouders worden de budgettransacties automatisch doorgezet naar de Globe of Financials-backoffice.