CIFAS | CIFAS Synergy WerkstroomTransacties

CIFAS Synergy WerkstroomTransacties

Voor alle soorten transacties een volledig flexibel in te richten werkstroom. Dat is wat CIFAS met WerkstroomTransacties voor ogen heeft. Alle wijzigingen van zowel de financiële gegevens als de werkstroom blijven door de uitgebreide logging altijd beschikbaar en zijn met één klik vanuit de financiële administratie, tezamen met het oorspronkelijke (gescande) boekstuk direct op te vragen.

WerkstroomTransacties IFR: Digitalisering inkoopfactuurproces

Digitalisering van het inkoopfactuurproces biedt efficiencyvoordelen en kostenbesparingen. Met deze vergelijkingsmatrix ziet u in één oogopslag de voordelen:

IFR maakt inkoopboekingen nog flexibeler, of u nu eerst wilt scannen, boeken of een geheel flexibele processtroom wilt. In combinatie met Exact Globe of Financials wordt bij bewerken van de boeking direct de backoffice-instellingen gecontroleerd en gevalideerd. De documentkoppeling in Exact Financials of Globe verwijst naar de betreffende Synergy-pagina. Daardoor is de hele geschiedenis van de boeking eenvoudig op te vragen, inclusief de gescande PDF.
De nieuwste versie van C!FAS Synergy WT-IFR is volledig geïntegreerd in, en alleen beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise.


Inkoopboeking wijzigbaar in de werkstroom door de autoriseerders.

WerkstroomTransacties  P2P: Purchase to Pay

Met PurchaseToPay (P2P) verloopt het inkoopfactuurproces nog efficiënter. In deze door Exact gecertificeerde add-on zijn naast de inkoopfacturen ook de bestellingen en ontvangsten in Synergy vast te leggen.
Via vastgelegde autorisatietabellen zijn de gewenste werkstromen automatisch te bepalen, door medewerkers of rollen per stap in de werkstroom aan bijvoorbeeld een kostenplaats en bedrag te koppelen. Bij elke mutatie is het effect op de bestedingsruimte te zien. Het is zelfs mogelijk om de gewenste werkstroom afhankelijk van deze bestedingsruimte in te stellen. Aanbiedingen of orderbevestigingen kunnen desgewenst aan bestellingen worden gekoppeld, die automatisch als PDF worden opgeslagen en naar de leverancier gemaild.
Als de inkoopfactuur conform bestelling en ontvangst is opgesteld, is er sprake van een 3-way-match en is het niet nodig dat de inkoopfactuur nogmaals moet worden geautoriseerd. C!FAS Synergy WerkstroomTransacties bespaart tijd en verschaft meer inzicht in het hele inkoopproces.

WerkstroomTransacties VFR: Verkoopfactuurregister

Ook uw verkoopfactuurproces is te optimaliseren met C!FAS Synergy WerkstroomTransacties.  Verkoopfactuurgegevens kunnen handmatig worden ingevoerd, geïmporteerd of op basis van Synergy-verzoeken automatisch worden aangemaakt. De verkoopfacturen verschijnen automatisch in de werkstroom van de betrokken medewerkers die desgewenst de factuur vóór verzending kunnen controleren, aanvullen of corrigeren. Het factuurproces kan volledig in Synergy plaatsvinden waarna de verkoopboekingen in het boekhoudsysteem worden vastgelegd. Ook is het mogelijk om de verkoopfacturen na autorisatie over te zetten naar Exact Financials of Globe, waar de definitieve facturering plaatsvindt.

 

‘‘Het mooie is dat het allemaal zo logisch werkt. Daar ben ik heel blij mee.’’

– – Niels Olijerhoek – Afvalzorg

CIFAS Werkstroomtransacties

Ideale digitale processen door volledige integratie van werkstroom en transactie

  • Flexibel en snel in te richten
  • Optimale functionaliteit
  • Zeer inzichtelijk door gekoppelde transacties, documenten en rapportages
  • Volledige logging
  • Vanuit backoffice directe koppeling naar webpagina
  • Exact-gecertificeerd

Meer informatie over dit product?

Neem contact op met Hans Mosterman:
Bel 0800 243 27 28
Mail postbus@cifas.nl

Licentie en onderhoud

Op het gebruik van CIFAS software zijn onze licentie- en onderhoudsvoorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier inzien.