CIFAS | Referentieverhalen: MET DE COMPLIMENTEN VAN…

Referentieverhalen: MET DE COMPLIMENTEN VAN…

Sinds jaar en dag zijn wij dagelijks bezig met innoveren en perfectioneren van onze producten vanuit de vraag: hoe kunnen we het voor onze klant nog efficiënter, effectiever en ook leuker maken. Dan is het van tijd tot tijd natuurlijk goed om die klant het woord te geven over diens bevindingen in referentieverhalen. Het is bijzonder motiverend om te lezen dat het wérkt: Afvalzorg zet de puntjes op de i, NOC*NSF presteert beter en Openbaar Onderwijs Zwolle heeft meer grip.

Wim Wolfs, Adviseur Financiën Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle: ‘Met CIFAS Synergy WT-IFR werk je een stuk efficiënter. Je kunt je financiën beter beheersen, je weet wat er onderweg is en de informatie is eenvoudig met een druk op de knop terug te vinden.’ Lees hier het hele verhaal.

Carolien Glebbeek, administrateur/coördinator finance NOC*NSF: ‘We zijn een organisatie met een topsportinstelling. We nemen geen genoegen met half werk, en kijken voortdurend hoe het beter kan, hoe we kunnen presteren en het optimale bereiken. En dat geldt ook voor het digitale inkoopfacturensysteem. CIFAS Synergy Werkstroomtransacties-IFR biedt die mogelijkheid.’ Lees hier het hele verhaal.

Niels Olijerhoek, Adviseur IT Afvalzorg: ‘In de nieuwe CIFAS-oplossing zijn allerlei tussenstappen mogelijk. Het mooie is dat het allemaal zo logisch werkt; het is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt bijvoorbeeld desgewenst zelf een veld wel of niet verplicht maken. Daar ben ik heel blij mee. Lees hier het hele verhaal.